İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri

Mühendislik eğitimi almak isteyen lise öğrencilerinin ilk hedefi olan ve ülkemizde mühendislik eğitiminin standartlarını belirleyen İstanbul Teknik Üniversitesinin düzenlediği “İTÜ Tercih ve Tanıtım Günleri” her yıl olduğu gibi bu yıl da lise öğrencilerini ağırladı.

Gelecek planlarına yön verecek bu etkinlikte, aday öğrenciler merak ettikleri fakülte ve bölümler hakkında ilgili bölümlerin akademik kadrosu ve öğrencilerinden detaylı bilgi alırken İTÜ Kulüpler Birliği’nin katılımıyla İTÜ’nün öğrenci odaklı faaliyetlerini incelemiş oldular.

Üniversitemizin kültürünün ve sosyal yaşantısının önemli bir kısmını oluşturan, İTÜ aidiyetinin büyük ölçüde kazanıldığı öğrenci kulüplerini temsilen, İTÜ’deki öğrenci kulüplerini tek çatı altında toplayan İTÜ Kulüpler Birliği, öğrencilere kulüplerin tanıtılması ve kültürün layıkıyla devam etmesi için “İTÜ Tercih ve Tanıtım Günleri”nde yerini almıştır.