İTÜFEST

“İTÜFEST Back to School” bu yıl Kulüpler Birliği ile tekrar hayat buldu. Yıllardır festival düzenlenmeyen ancak geçmişte unutulmaz performanslara sahne olan İTÜ Stadyumu, bu yıl İTÜ Kulüpler Birliği öncülüğünde düzenlenen İTÜFEST Back to School ile kapılarını müzikseverlere açtı.

Bu yıl düzenlenen İTÜFest Back to School’un yıllar sonra İTÜ Stadyumu’nda düzenlenen ilk festival olmasının yanında bir özel anlamı daha vardı. İTÜFEST Back to School kapsamında elde edilen tüm gelir, İTÜ öğrencileri yararına oluşturulan bir burs fonuna aktarıldı.

İTÜFEST Back to School’da Haluk Levent, Ceza, Melek Mosso, Nova Norda, Victor Angelov ve Hey! Douglas sahne alırken stadyuma kurulan panayır oyunlarıyla konserleri dinlemeye gelenler doyasıya eğlendi.