Chill & Grill

Bahar yarıyılını karşıladığımız ve kışı uğurladığımız bu etkinlikte, öğrenci arkadaşlarımızla beraber sucuk ekmeğe doyuyoruz. Artık gelenekselleşen bu etkinliğimize katılım tamamen ücretsiz olup etkinlik alanına kurulan müzik sistemi ile eğlence geç saatlere kadar devam etmektedir.

2020

İTÜ Kulüpler Birliği olarak her sene olduğu gibi bu yıl da üçüncüsünü düzenlediğimiz Chill&Grill etkinliğimizi 13 Şubat’ta, MED çimlerinde gerçekleştirdik. Bu yılki mottomuzun #YouWillNeverBeeAlone olduğu organizasyonumuzda soğuk havaya aldırış etmeden tüm İTÜ öğrencileri olarak bir arada neşeli saatler geçirdik. Eğlenceli müziklerin de neşemize eşlik ettiği ve arkadaşlık duygularımızı pekiştirdiğimiz etkinliğimiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da rekor bir katılıma sahne oldu. 150’yi aşkın gönüllü arkadaşımızla birlikte işin mutfağında olduğumuz ve yaklaşık 7000 adet sucuk-ekmek dağıtılan Chill&Grill’20, sahasından mangal başına kadar renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencisinden akademisyenine herkese hitap eden etkinliklerimizle sahada olmaya devam edeceğiz. Kulüpler Birliği olarak her zaman daha iyisini hedeflediğimiz tüm etkinliklerde bizimle beraber olmak için takipte kalın.

11 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen etkinlikte rekor katılımla 5000 üzerinde arkadaşımızla beraber hem karnımızı doyurduk hem de DJ ile müziğin tadına varıp eğlendik.

13 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşen etkinliğimizde yüzlerce arkadaşımızla beraber soğuğa aldırmadan sucuk ekmeğin ve müziğin tadını çıkarttık.