Bee'z Bee'ze Festival

İTÜ’de bir Kulüpler Birliği geleneği haline gelen “Bee’z Bee’ze Bahar Festivali” her yıl bahar yarıyılının ikinci yarısında, İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Merkezi Derslik önünde düzenlenmektedir. İlki 2017 yılında düzenlenen “Bee’z Bee’ze Bahar Festivali”nde Merkezi Derslik Binası önüne kurulan sahnede tüm gün sahne performansları sürerken, kampüse yayılmış etkinlikler, panayır oyunları ve spor yarışmaları da festivale ayrı bir hava katmaktadır. “Bee’z Bee’ze Bahar Festivali” kapsamında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren takım ve sporcular, sahnede ödüllendirilirken, eğlence, gecenin geç saatlerine kadar sürmektedir.

2019

2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde 3.sü düzenlenen “İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Bahar Festivali”, yaklaşan final sınavları öncesi İTÜ öğrencilerinin gözde stres atma etkinliklerinden biri oldu. 35000’den fazla İTÜ öğrencisinin katıldığı “İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Bahar Festivali”nde; Bedük, Bora Duran, Necati ve Saykolar, Ezginin Günlüğü, Yirmi7, Luxus, Arem Özgünç & Arman Aydın ve Furkan Çavuş gibi isimler sahne alırken festival süresince düzenlenen “İTÜ Kulüpler Birliği Spor Oyunları” festivale ayrı bir hava kattı.

Toplamda 1000’den fazla sporcunun 18 branşta mücadele ettiği turnuvalarda, grup müsabakaları yaklaşık 3 hafta sürdü ve final müsabakalarında rakipler festival günlerinde kozlarını paylaştı. “İTÜ Kulüpler Birliği Spor Oyunları” kapsamında oynanan müsabakaların dışında, katılımcılar, festival alanına kurulan panayır oyunlarının da keyfini çıkarttı.

2018

9-10-11 Mayıs 2018 tarihlerinde, Merkezi Derslik Binası önünde 2.si düzenlenen “İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Bahar Festivali”, yoğun bir katılımla gerçekleşti. TNK, Sahte Rakı, Dört x Dört, Meşk-i Voice ve Berfu Sarıbaz gibi isimlerin sahne aldığı “İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Bahar Festivali” kapsamında birçok kulüp etkinliği ve spor turnuvası da, İTÜ Ayazağa Yerleşkesi’nde gerçekleşti. “İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Bahar Festivali”nin son gününde ise Merkezi Derslik Binası duvarına kurulan dev perde sayesinde açık havada sineması gösterildi.

2017

10-11-12 Mayıs 2017 tarihlerinde “İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Bahar Festivali”, İTÜ Ayazağa Kampüsü Merkezi Derslik Binası önünde düzenlendi. Birçook kulüp etkinliğinin yanında düzenlenen spor turnuvaları “İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Bahar Festivali”ne renk kattı. “İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Bahar Festivali” kapsamında Luxus, Midnight Train, Yavuzcan Çetin ve Roof Penguin gibi isimler sahne alırken, “İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Bahar Festivali”ne katılan öğrenciler, final sınavları öncesi stres atmanın keyfini yaşadı.