Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali

Her yıl eğitim öğretim yılı başlangıcında düzenlenen ve İTÜ Kulüpler Birliği’ne bağlı kulüplerin kendilerini tanıtıp bünyelerine yeni üyeler kazandırmayı amaçladıkları bu festivalde okulumuzdaki kulüpçülük geleneği İTÜ Kulüpler Birliği öncülüğünde perçinlenmektedir.

Stand açıp kendilerini tanıtan kulüplerin yanı sıra birçok kulüp etkinliğine ve gösteriye de sahne olan “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali”ne katılan kulüp ve öğrenci sayısı, her yıl katlanarak artmakta ve “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali” bir marka haline gelmektedir.

2020

16-17-18 Ekim 2020 tarihlerinde 5.si düzenlenen “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali” bu sene pandemi nedeniyle yüz yüze olmasa da her sene sahip olduğu eğlencesi ve coşkusuyla sosyal platformlar üzerinde gerçekleşti. İTÜ Kulüpler Birliği bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri YouTube canlı yayınları üzerinden öğrencilerle buluştu. 3 gün boyunca 200’e yakın kulübün katılımıyla toplam 30 oturum gerçekleşti. Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızın moderatörlüğü eşliğinde sohbet havasında gerçekleşen bu oturumlarda kulüpçü arkadaşlarımız kulüplerini tanıttılar.

25-26-27 Eylül 2019 tarihlerinde 4.sü düzenlenen “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali” ile İTÜ Kulüpler Birliği bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri, yeni üyeleri ile buluştu. “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali” kapsamında okulumuzda verilen DAN101 kodlu danışmanlık dersi de festival alanında gerçekleştirildi ve okulumuzda yeni olan öğrenci arkadaşlarımızın kulüpçülükle tanışması sağlandı. Çeşitli kulüp etkinlikleri ve gösterilerin de düzenlediği “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali” alanında Victor Angelov’da mini bir konser vererek katılımcılara “İTÜFEST Back to School” öncesi büyük bir sürpriz yaptı.

3-4-5 Ekim 2018 tarihlerinde 3.sü düzenlenen “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali” İTÜ Kulüpler Birliği bünyesinde faaliyet gösteren onlarca öğrenci kulübünün kendini tanıtmasına ve yeni üyeler kazanmasına yardımcı oldu. İTÜ Kulüpler Birliği bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri, kendilerini tanıtmanın yanında yaklaşan etkinliklerinde de katılımcıları haberdar ederek bilgilenmelerini sağladılar. “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali”nin 2. gününde, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde film gösterimi gerçekleştirildi ve festival havası gündüzden geceye taşındı.

2017

İTÜ 2017-2018 eğitim öğretim yılına “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali” ile merhaba dedi. Bu yıl 2.si düzenlenen “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali”nde İTÜ Kulüpler Birliği bünyesinde faaliyet gösteren onlarca kulüp boy gösterirken, kulüplerin düzenledikleri çeşitli etkinlik ve gösteriler “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali”ne renk kattı.

2016

28 Eylül 2016 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi’nde, “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali”nin ilki gerçekleştirildi. “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali” kapsamında sayısı 100’ü aşan öğrenci kulübü katılım sağlarken festival alanına kurulan sahnede ise Sahte Rakı, Sopa, Midnight Train, Tibet Ağırtan ve DJ Şiyba müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşattı.