16-17-18 Ekim tarihlerinde 5.si düzenlenecek olan “İTÜ Kulüpler Birliği Back to School Kulüpler Tanıtım Festivali” bu sene online platformlara taşınıyor!

Her yıl eğitim öğretim yılı başlangıcında düzenlenen ve İTÜ Kulüpler Birliği’ne bağlı kulüplerin kendilerini tanıtıp bünyelerine yeni üyeler kazandırmayı amaçladıkları bu festivalde okulumuzdaki kulüpçülük geleneği İTÜ Kulüpler Birliği öncülüğünde perçinlenmektedir.

Bulunduğumuz pandemi şartlarından dolayı bu sene şenliğimizi dijital platformlar üzerinden gerçekleştireceğiz. 3 gün boyunca 4’lü oturumlarla Youtube canlı yayınları üzerinden kulüpçü arkadaşlarımızla buluşacağız. Moderatör eşliğinde ve sohbet havasında gerçekleşecek bu oturumlarda, kulüpleri tanıyacak; isteğe bağlı olarak kulüpçü arkadaşlarımıza instagram hesapları üzerinden ulaşabileceksiniz.

Okulda ilk yılınızsa “kulüp arıyorum hem kendimi geliştirmek hem de çevre edinmek istiyorum” diyorsanız ya da “bunca zamandır okuldayım ama hiçbir kulübe gitmedim nasılmış acaba bu kulüpçülük” diye merak ediyorsanız 16-17-18 Ekim’de Back to School Online’da görüşelim!

16 Ekim Yayın Akışı

17 Ekim Yayın Akışı